Techniek

Techniek is belangrijk voor RouteVision. Zonder ontwikkelingen op het gebied van techniek, is ons product slechts een doodgewoon apparaat met wat lampjes erop. Hier kunt u alle pagina's vinden die verband houden met de technische kant van het verhaal. We leggen u graag uit hoe ons product werkt en wat het doet.

RouteVision Ritregistratiesysteem

De techniek van het RouteVision ritregistratiesysteem is ongeëvenaard. We laten u graag zien waarom. We gebruiken een GPS-signaal, in combinatie met een betrouwbare 3G-verbinding, om belangrijke ritgegevens te verzamelen en die in real time beschikbaar te maken in de online omgeving en de app. We maken gebruik van de krachtigste GPS-ontvanger, die eenvoudig aangesloten kan worden op de OBD-stekker in de auto.

RouteVision Ritregistratiesysteem

Black box voor de auto

De black box voor de auto is klein, maar zeer intelligent. Met de black box krijgt u inzicht in de mobiliteit van uw medewerkers: u ziet waar zijn ze geweest; hoe lang en hoe hard er is gereden; of er hard is geremd en zelfs of er brandstofkosten omlaag kunnen, en dit per rit. Het apparaatje is dus zelfs zo slim dat het voor u berekent hoe u de volgende keer kostenbesparend kunt rijden. Voor veel van onze klanten betekent het geld besparen, in plaats van zich zorgen te maken om de administratie.

RouteVision Black Box