Ervaringen van enkele grote organisaties

Wat zeggen andere grote organisaties over routevision?

“Uiterst gebruiksvriendelijk en met de functionaliteiten die we zochten. Bedankt RouteVision, we worden goed ‘ontzorgd’, en kunnen ons dus nu richten op de zaken die voor onze klanten van belang zijn.”

“Het is heel leuk dat we nu zicht hebben op de ritten die medewerkers binnen de organisatie maken met onze auto’s. Dit is een leuk extra voordeel, bovenop natuurlijk het feit dat de rittenregistratie voor de Belastingdienst perfect verloopt.”

“Het is een stuk gemakkelijker geworden om een auto mee te nemen om een klant te bezoeken. De rittenregistratie verloopt nu automatisch, waardoor we daar als organisatie gelukkig geen tijd meer in hoeven te steken.”

“Een van onze teams wees ons op de mogelijkheden van RouteVision voor grote bedrijfsorganisaties. Voor ons is dit een uitstekende investering gebleken, waar we na een jaar gebruik zeer tevreden over zijn.”

“We gebruikten RouteVision al toen we nog maar een beperkt wagenpark hadden. Nu we meer auto’s hebben rijden, worden de voordelen van een betrouwbaar systeem voor kilometerregistratie voor ons alleen maar duidelijker.”

“Blij dat we hiermee zorgen voor een ritregistratiesysteem dat perfect voldoet aan de richtlijnen van de Belastingdienst. Dat scheelt weer inspecties en controles die ons vooral tijd en daarmee ook geld zouden kosten.”

Bereken uw prijs op maat

Binnen een paar seconden!

Stap 1

Bereken uw prijs


Het product van RouteVision is duidelijk, eenvoudig en betrouwbaar. Hetzelfde geldt voor de prijs. Bereken vrijblijvend de prijs!

Aantal voertuigen


Stap 2

Duizenden tevreden klanten


Meer dan duizenden tevreden bedrijven, gingen u voor! RouteVision helpt ook u graag met uw kilometerregistratie.

Uw gegevens

Stap 3

Bijna klaar...


U ontvangt de prijs direct in de mail. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze salesafdeling via: +32 (0)2 335 40 20.

Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt voor het toesturen vwan de prijs.

Contact informatie